Speel nu gratis te spelen titels online zonder een Xbox Live Gold-abonnement

We zijn verheugd aan te kondigen dat het nu mogelijk is om te genieten van gratis online multiplayer-titels zonder dat een Xbox Live Gold-abonnement vereist is. We hebben jouw feedback gehoord. Alle Xbox-gamers kunnen nu gratis online spelen en genieten van een bibliotheek met meer dan 50 gratis te spelen titels die online multiplayer ondersteunen.

Bekijk Xbox Wire hier voor meer informatie over deze update.

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...