EPOS introduceert de volgende generatie aan kwalitatieve gaming audio met de H3 gaming headset

EPOS onthult vandaag de H3, een bedrade gesloten akoestische gaming headset die gamers kraakheldere audiokwaliteit biedt voor meeslepende game ervaringen en duidelijke communicatie met het team. De H3 behoort tot EPOS’ volgende generatie premium randapparatuur en biedt verschillende spelers premium gaming audio met eenvoudige plug-and-play. De H3 is gemaakt van lichte, duurzame materialen en heeft een ontwerp dat comfortabel is voor hoofden van alle maten. De headset is verkrijgbaar in het strakke en stijlvolle Onyx Black of het frisse Ghost White.

De kracht van audio
Voortbouwend op 115 jaar expertise op het gebied van audio engineering, zet de H3 de traditie voort met kraakhelder geluid met dreunende bassen en heldere hoge tonen die zorgen voor uitzonderlijk realisme. De H3 combineert premium geluidskwaliteit met een gunstige instapprijs en opent daarmee een nieuwe wereld voor spelers die hun game ervaring naar het volgende niveau willen tillen. De verbeterde audio technologie zorgt voor snelle reactietijden die je alleen mag verwachten van de beste geluidsapparatuur in gaming. De intuïtieve volumebediening op het rechter oorkussen maakt het eenvoudig om tijdens het gamen snel het volume aan te passen met een draai aan het wieltje.

Kraakheldere microfoon kwaliteit
De H3 zorgt voor kraakheldere communicatie met het team, dat essentieel is om het winnende voordeel te behalen in multiplayer games. Een microfoon van studiokwaliteit verzendt heldere audio, terwijl ongewenste achtergrondgeluiden moeiteloos worden gereduceerd om het samenspel te verbeteren. De microfoon heeft een gemakkelijke lift-to-mute functionaliteit.

Multiplatform plug-and-play functionaliteit
De H3 kan met een 3,5 mm jack-poort naadloos worden aangesloten op alle apparaten, waaronder PC, Mac OSX, Nintendo Switch™, Sony PlayStation®- en Xbox®-apparaten. De verwisselbare een- of tweepolige 3,5 mm kabel maakt snelle wisselingen tussen apparaten mogelijk voor ononderbroken gamesessies. De H3 is volledig compatibel met alle externe geluidskaarten van EPOS, waaronder de GSX 300 en GSX 1200 PRO.

Ultiem comfort
De H3 is vervaardigd van hoogwaardige materialen naar EPOS’ standaard en biedt met zijn combinatie van een laag gewicht en een robuuste bouwkwaliteit een vernieuwende kijk op het design van gaming headsets. De roestvrij stalen schuifband in de hoofdband, draaiende oorkussens en duurzame vulling zorgen voor comfort tijdens lange gamesessies. De ergonomische oorkussens en het gesloten design garanderen passieve geluidsdemping.

De H3 is de perfecte headset voor spelers die hun game-ervaring naar een hoger niveau willen tillen, terwijl het waarde toevoegt aan de verwachtingen die er zijn van eersteklas audioproducten met een gunstige instapprijs. Kwalitatieve audio is een essentieel onderdeel van hoe games nieuwe werelden openen. De H3 maakt de belofte waar om deze werelden te betreden,” aldus Maja Sand-Grimnitz, Director of Global Marketing bij EPOS.

Prijs en verkrijgbaarheid
De EPOS H3 is vanaf nu verkrijgbaar in de kleurvarianten Onyx Black en Ghost White via eposaudio.com/gaming en geselecteerde retailers voor een verkoopprijs van €119 EUR.

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...