De Guardian Games in Destiny 2 zijn begonnen!

Spelers strijden in een gratis in-game-evenement tegen elkaar om te bepalen welke klasse het beste is

Bungie laat weten dat de Guardian Games in Destiny 2 weer zijn begonnen. Vanaf nu kunnen spelers meedoen aan het gratis in-game-evenement waarin wordt bepaald welke klasse het beste is. Het evenement eindigt tijdens de Guardian Games Closing Ceremonies van 7 t/m 11 mei.

Hunters, Warlocks en Titans nemen het tegen elkaar op in verschillende uitdagingen. Elke week is er een nieuwe kans om erkend te worden als de beste klasse. Aan het einde van elke week worden er namelijk gouden, zilveren en bronzen aura’s aan elke klasse toegekend die de week erna geldig blijven. De winnende klasse wordt uiteindelijk erkend tijdens de Guardian Games Closing Ceremonies op 7 t/m 11 mei. Ook wordt er een trofee in de Tower tentoongesteld ter ere van de winnende klasse.

Guardians kunnen verschillende beloningen verdienen in de loop van de Guardian Games, zoals de Heir Apparent Exotic Machine Gun en catalyst, een Exotic Sparrow, Legendary klasse-items, twee emblemen en twee shaders. Eververse heeft een nieuwe Guardian Games Universal Ornament Set met gloeiende klasse-items, een nieuw wapenornament voor Heir Apparent, sportieve Exotic emotes en meer in de aanbieding. Spelers die de openingsquest hebben voltooid kunnen een speciaal Guardian Games-jack ophalen. Spelers die deelnemen aan de Guardian Games Closing Ceremony kunnen een gouden speld ophalen ter herinnering aan de winnende klasse.

Klik hier voor meer informatie over Guardian Games.

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...