De limited bèta van Xbox Cloud Gaming komt morgen naar Windows 10 pc’s en Apple telefoons en tablets

Vandaag kondigde Catherine Gluckstein, VP en Head of Product, Cloud Gaming bij Microsoft, aan dat Xbox Cloud Gaming vanaf dinsdag 20 april in limited bèta wordt gelanceerd in Chrome- en Edge-browsers voor Windows 10 pc’s en de Safari browser voor mobiele telefoons en tablets van Apple via xbox.com/play. Dit begint als een beperkte bètaversie die alleen op uitnodiging beschikbaar is voor Xbox Game Pass Ultimate-leden terwijl we de ervaring testen, leren en herhalen op basis van feedback van deelnemers.
 
De uitnodigingen worden morgen uitgerold voor geselecteerde Xbox Game Pass Ultimate-leden; we zullen in de loop van de tijd meer uitnodigingen sturen in de 22 ondersteunde landen. In de vroege stadia van de bèta zullen we ons concentreren op het verfijnen van functies en het creëren van een consistente ervaring op verschillende platforms, terwijl we ervoor zorgen dat games optimaal presteren.
 
Bezoek hier de Xbox Wire post voor meer informatie over de aankondiging van vandaag

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...