Speciaal New Pokemon Snap en Pokemon GO evenement aangekondigd

SAMENSPEL VAN POKÉMON GO EN
NEW POKÉMON SNAP AANGEKONDIGD:
NEW POKÉMON SNAP CELEBRATION’

Vanaf 29 april kunnen spelers deelnemen aan een speciaal cross-overevenement van New Pokémon Snap en Pokémon GO!

Ter gelegenheid van de lancering van New Pokémon Snap voor Nintendo Switch krijgt Pokémon GO een speciaal evenement! In ‘New Pokémon Snap Celebration’ kunnen spelers een nieuw type onderzoekstaak met een GO Snapshot-thema uitvoeren, Pokémon met een band met New Pokémon Snap vangen en zelfs nieuwe cameragerelateerde avatarartikelen uit de Pokémon GO Style Shop pakken. Daarnaast kunnen spelers de Painter Pokémon Smeargle tegenkomen wanneer ze bepaalde onderzoekstaken volbrengen en de omgevingen van hun foto’s verkennen. En tijdelijk kunnen Trainers die geluk hebben, zelfs een Shiny Smeargle ontdekken. Neem dus heel veel foto’s tijdens New Pokémon Snap Celebration.

New Pokémon Snap Celebration loopt van donderdag 29 april om 10:00 uur CEST tot zondag 2 mei om 20:00 uur CEST.

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...