Nieuw beeldmateriaal onthuld van NEO: The World Ends with You


SQUARE ENIX heeft vandaag nieuw beeldmateriaal gedeeld van de action role-playing game NEO: The World Ends with You. Deze game verschijnt op 27 juli 2021 voor PlayStation 4 en Nintendo Switch. Later deze zomer verschijnt de game via de Epic Games Store ook voor pc. Pre-orders voor fysieke en digitale versies voor de PS4™ en de fysieke versie voor het Nintendo Switch™-systeem zijn nu beschikbaar.

In het langverwachte vervolg op de RPG-klassieker The World Ends with You verkent de held Rindo het hart van Tokio om de mysteriën te ontrafelen achter de sinistere “Reapers’ Game,” een dodelijk spel waaraan hij gedwongen deel moet nemen.

NEO: The World Ends with You combineert een prachtig, in anime-stijl vormgegeven Shibuya met flitsende gameplay, een knallende soundtrack van Takeharu Ishimoto (THRILL Inc.), en een intrigerend verhaal voor een onvergetelijke ervaring. Tijdens het verkennen van de omgevingen kunnen spelers genieten van de lichten, geluiden en cultuur van het levendige Tokio en samen met bondgenoten tegen monsters strijden. Door missies te voltooien leren spelers steeds meer over de “Reapers’ Game” die ze moeten spelen en kunnen ze proberen aan dit dodelijke spel te ontsnappen.

Pre-orders van fysieke en digitale edities van NEO: The World Ends with You zijn vanaf beschikbaar op bepaalde platformen. Meer informatie over aankopen is hier te vinden: https://www.theworldendswithyou.com

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...