Teaser video biedt een voorproefje van WWE 2K22

Tijdens de WrestleMania 37-uitzending afgelopen weekend hebben 2K en Visual Concepts met een allereerste teaser video – waarin zowel live-action als overweldigende in-game beelden van WWE Superstar Rey Mysterio te zien zijn – WWE 2K22 onthuld.

In de teaser doet de hoogvliegende lucha libre legende en één van de meest opwindende en gedecoreerde Superstars in de geschiedenis van WWE, Rey Mysterio, zijn iconische masker op. Daarna betreedt hij de ring, daagt zijn tegenstander Cesaro uit en slaat toe met zijn energieke 619 signature move. De video sluit af met de opmerking dat WWE 2K22 binnenkort te verwachten is en met de slogan “It Hits Different.”

 

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...