Age of Empires: Fan Preview Recap

De teams van World’s Edge en Relic Entertainment deden het gordijn open voor het eerste Age of Empires: Fan Preview-evenement om onze gepassioneerde community van Age of Empires-fans over de hele wereld te vieren.

Het evenement van afgelopen zaterdag omvatte een diepgaande blik op Age of Empires IV met een nieuwe gameplay-trailer, de onthulling van nieuwe beschavingen en meer details over de campagne van de game. Fans werden ook getrakteerd op een kijkje achter de schermen bij Relic Entertainment en wat nieuws over updates voor zowel Age of Empires II: Definitive Edition als Age of Empires III: Definitive Edition.

Bekijk het nieuws op Xbox Wire, een interview met het ontwikkelteam en hier voor de hele show. De show bevat ook de eerste details over de aankomende Age of Empires IV closed bèta die open zal staan voor Age Insider-leden die zich aanmelden op AgeofEmpires.com.

Fans die alles met Age of Empires willen blijven vieren, kunnen dat doen door het Virtual Village te bezoeken! Verken de gebouwen, ervaringen, leer meer over Age of Empires IV en geniet van exclusieve video content. Wees creatief door je eigen avatar-medaillon, een ansichtkaart van een dorp of zelfs je eigen wapen te maken. Er is nog veel meer te ontdekken, dus waarom zou je niet een bezoek brengen?

Houd Xbox Wire in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over Age of Empires en alles wat met Xbox te maken heeft.

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...