‘Once Upon a Time: Flashback’ vanaf nu beschikbaar in RuneScape

Het tweede deel in de verhaallijn van het 20-jarig jubileum stuurt spelers op een reis naar het verleden om de toekomst te redden

De verhaallijn van het 20-jarig jubileum van RuneScape gaat vandaag verder met de lancering van ‘Once Upon A Time: Flashback’. In de nieuwe content herbeleven spelers het verleden van RuneScape om de toekomst van Gielinor te redden.

In Flashback herschrijft Relomia, de antagonist van de verhaallijn, oude quests waardoor belangrijke personages sterven. Spelers sluiten zich daarom aan bij de mysterieuze geest genaamd Closure en reizen naar drie klassieke RuneScape quests om de personages terug tot leven te brengen. Spelers die Flashback succesvol voltooien worden beloond met een Medium XP-lamp en Closure’s Book.

Flashback is een vervolg in de Once Upon A Time-serie vol met kleine quests. Deze quests ontvouwen zich tijdens het 20ste jubileumjaar van RuneScape en nemen spelers mee door het verleden, het heden en de toekomst van de game.

Als onderdeel van het 20-jarig jubileum van de game heeft Jagex onlangs aangekondigd dat RuneScape: The First 20 Years – An Illustrated History in het najaar van 2021 wordt gepubliceerd door Dark Horse Books. Spelers krijgen in het boek een nog nooit eerder vertoonde blik op de iconische online fantasy RPG. De Deluxe Edition is exclusief verkrijgbaar in de RuneScape Merch Store.

Ondanks dat RuneScape al meer dan 1000 game- en content-updates heeft gehad in de afgelopen twee decennia, zit ook 2021 ook weer vol nieuwe dingen voor RuneScape en Old School RuneScape.

Meer informatie is beschikbaar op: https://www.runescape.com.

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...