Ga op avontuur in Balan Wonderworld

Geniet van een mysterieus en muzikaal 3D-platformavontuur 
Square Enix Ltd., maakt bekend dat de 3D-platformer BALAN WONDERWORLD nu overal verkrijgbaar is voor PlayStation®5, PlayStation®4, Nintendo Switch™, Xbox Series X|S, Xbox One en Steam®. Deze volledig Nederlandstalige game neemt spelers mee op een magisch en muzikaal avontuur zoals ze dat nooit eerder beleefden.
 
In BALAN WONDERWORLD trekken spelers met hoofdrolspelers Leo en Emma door de magische landen van Wonderworld. Aangestuurd door de mysterieuze maestro Balan, moeten spelers helpen het evenwicht te herstellen in de harten van tien gekwelde zielen door af te rekenen met de Negati, fysieke manifestaties van zorgen en andere negatieve emoties. Om hierin te slagen, moeten spelers springen, klimmen, beuken en meer in vele unieke gebieden. Onderweg kunnen ze meer dan 80 unieke kostuums verzamelen die hen speciale vaardigheden geven. Het avontuur is geschikt voor een enkele speler, maar kan ook samenwerkend met een tweede speler worden doorlopen, waarbij ze de vaardigheden van kostuums op creatieve manieren kunnen combineren om vijanden te verslaan.
Onlangs verscheen een blog van het BALAN WONDERWORLD-team dat dieper ingaat op de thema’s van de game en meer vertelt over de inhoud van de Day 1 patch, dit blog is hier te lezen: https://square-enix-games.com/en_US/news/balan-wonderworld-themes
 
Fysieke exemplaren van de game worden geleverd inclusief een verzamelbaar Balan Theatre-ticket, zolang de voorraad strekt.
FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...