Introductie van twee nieuwe Xbox Wireless controllers: Electric Volt en Daystrike Camo Special Edition

Vandaag heeft Microsoft op Xbox Wire twee nieuwe Xbox Wireless controllers geïntroduceerd: Electric Volt en Daystrike Camo Special Edition.
 
De Xbox Wireless controller – Electric Volt brengt een energiek, geel kleurenthema dat nog niet bij eerdere Xbox hardware te zien was en is vergelijkbaar met onze opvallende Shock Blue- en Pulse Red controllers. De Xbox Wireless controller – Daystrike Camo Special Edition is de derde editie in onze Camo-serie en de eerste van de nieuwe generatie gaming, met een unieke lifestyle twist met een palet van dieprode, grijze en zwarte tinten.
 
Beide controllers bevatten Post Consumer Recyclable (PCR) materialen als onderdeel van onze toewijding om duurzamer te worden gedurende de levenscyclus van Xbox producten, en hun ontwerpen zijn vanaf 21 april te vinden in de Xbox Gear Shop als onderdeel van de Xbox Icon Collection.
 
De Xbox Wireless controller – Electric Volt is vanaf 27 april beschikbaar in de meeste Xbox markten wereldwijd en de Xbox Wireless controller – Daystrike Camo Special Edition is vanaf 4 mei verkrijgbaar. Beide controllers kunnen worden gekocht bij geselecteerde retailers, waaronder de Microsoft Store.

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...