Bouw en beheer je droomhotel in “Hotel Life a resort simulator”

NACON en RingZero Game Studio bieden je de kans om het leven van een hotelmanager te verkennen in Hotel Life – A Resort Simulator. Deze game verschijnt op 26 augustus 2021 voor PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch™ en pc.

Hotel Life – A Resort Simulator verplaatst spelers naar een paradijselijke locatie en is de meest idyllische game van NACONs nieuwe Life-label. Maar laat je door de betoverende bestemming niet afleiden van je doel: het bouwen en beheren van het beste hotel, en, natuurlijk, het tevreden houden van je gasten.

Als hotelmanager moet je de juiste keuzes maken bij de plaatsing van je gebouwen, het smaakvol inrichten van je kamers, het leveren van een aantrekkelijk activiteitenprogramma en nog veel meer. Vervolgens kun je – als je budget dat toestaat, je resort uitbreiden met bungalows, een zwembad en misschien zelfs een spa. Aan jou de taak om tot de juiste beslissingen te komen en ervoor te zorgen dat je resort zo aantrekkelijk mogelijk wordt.

 
Wordt je groeiende resort te groot om in je eentje te kunnen beheren? Neem een receptionist, barkeeper en masseur in dienst, en manage je team om ze zo effectief mogelijk in te zetten.
In Hotel Life ben je meer dan een manager. Je moet ook je handen uit de mouwen steken om de kamers schoon te maken, maaltijden te bereiden en nieuwe gasten op de pikken van het vliegveld. Taken die via nauwkeurige gameplay worden voltooid.
De vakantie van je gasten is waar je baan om draait. En omdat elke gast weer iets anders verlangt, is het jouw taak om te zorgen voor een breed aanbod aan activiteiten om ze tevreden te houden en de best mogelijke internetreviews te krijgen.
 
Tenslotte heeft Hotel Life een Career Mode die spelers meevoert met verhalende missies en evenementen. In deze mode moet je bepaalde doelen bereiken, met steeds moeilijkere uitdagingen die uiteindelijk zelfs de meest ervaren hotelmanagers op de proef te stellen. Als je liever op een meer ontspannen manier van je hotel en de idyllische omgeving geniet, zit je helemaal goed in de Waiting Mode: die geeft je een dagje vrij.
 
Neem een kijkje achter de schermen van je droomvakantie en bezorg je gasten een onvergetelijk verblijf in Hotel Life – A Resort Simulator.
FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...