EA Play komt vanaf morgen naar pc voor Xbox Game Pass-leden

Vandaag heeft Xbox aangekondigd dat vanaf donderdag 18 maart om 23:00 uur, Xbox Game Pass Ultimate- en Xbox Game Pass voor pc leden kunnen profiteren van alle voordelen van EA Play op Windows 10 pc’s. Enkele voordelen zijn:
  • Meer dan 60 van EA’s grootste en beste pc-games zoals Star Wars Jedi: Fallen Order, FIFA 20, Titanfall 2 en Need for Speed ​​Heat, evenals titels uit enkele van de meest populaire franchises van EA, zoals Battlefield, Madden NFL, Command & Conquer, en De Sims.
  • Op de eerste dag kunnen leden de new-to-Play lijst titel Star Wars: Squadrons spelen op pc en console. Exclusief in-game uitdagingen en beloningen, speciale content voor leden en kortingen op digitale EA-aankopen via EA Desktop (bèta).
  • Toegang tot proefversies van games voor maximaal 10 uur van de meest geliefde franchises en toptitels zoals FIFA 21.
Bekijk de nieuwste video over de community-update om je alle details te laten zien om aan de slag te gaan.

Voor meer informatie over de andere geweldige games die deze maand toetreden tot Xbox Game Pass die we gisteren hebben aangekondigd, beschikbare Perks en Quest-updates, ga je naar Xbox Wire hier. Je kunt ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Xbox Game Pass door te kijken naar:

  • De Xbox Game Pass-app voor iOS en Android
  • De nieuwe Xbox app voor Windows 10 pc’s
FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...