Vijf Bethesda-titels krijgen FPS-boost op Xbox Series X | S

Vandaag heeft Microsoft op Xbox Wire aangekondigd dat vijf belangrijke titels van Bethesda – allemaal nieuw verkrijgbaar met Xbox Game Pass – updates ontvangen om FPS Boost op Xbox Series X | S mogelijk te maken. De titels die nu beschikbaar zijn met FPS Boost zijn:
  • Dishonored: Definitive Edition
  • The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition
  • Fallout 4
  • Fallout 76
  • Prey
Gamers kunnen een verhoging van 30 fps naar bijna 60 fps met FPS Boost voor de bovenstaande titels verwachten. Om FPS Boost te ervaren, moet je ervoor zorgen dat op je console de laatste update is geïnstalleerd en dat de functie FPS Boost is ingeschakeld in “Compatibiliteits opties” onder het gedeelte “Game beheren”.
FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...