Little Nightmares II bereikt 1 miljoen verkochte exemplaren!

In minder dan een maand na de release heeft Little Nightmares II meer dan één miljoen verkochte exemplaren bereikt, waarmee het de eerste titel is die is ontwikkeld door BANDAI NAMCO Entertainment Europe om dit in deze periode te doen. Dit betekent ook dat de Little Nightmares-franchise nu meer dan 5 miljoen spelers heeft bereikt, een zeer belangrijke mijlpaal voor deze western-lead-franchise.
Little Nightmares II, ontwikkeld door Tarsier Studios, werd op 11 februari 2021 uitgebracht op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia en pc. Little Nightmares II zal later dit jaar ook beschikbaar zijn voor PlayStation 5 en Xbox Series X | S. De game kreeg lovende kritieken van zowel media als spelers, wat bijdroeg aan het succes.

“We zijn erg trots op het succes van Little Nightmares en zijn erg dankbaar voor de manier waarop fans het universum hebben omarmd door middel van de games en de strips, en hun geest aan het werk hebben gezet om de wildste theorieën over Little Nightmares te vinden”, aldus Herve Hoerdt, Senior Vice President Marketing, Content en Digital bij BANDAI NAMCO Entertainment Europe. “Dit zijn twee belangrijke mijlpalen voor een franchise die we hebben gekoesterd en gegroeid binnen BANDAI NAMCO Entertainment Europe en die niet mogelijk zouden zijn zonder de geweldige steun van de Little Nightmares-community. We kunnen niet wachten om met je te delen wat de toekomst biedt in het universum van Little Nightmares

De Little Nightmares-franchise heeft een continue groei gekend met twee hoofdgames, een mobiele game, Very Little Nightmares (Android en iOS) en een digitaal stripboek gemaakt met Plastiek (Android en iOS). BANDAI NAMCO Entertainment Europe investeert in het voortzetten van deze groei, zowel met games als andere entertainmentcontent, om het blijvende succes van de franchise te verzekeren.

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...