Eerste gameplay MOTOGP™ 21 onthuld

Milestone en Dorna Sports S.L. onthullen eindelijk de eerste gameplay van MotoGP™21, de volgende game in de unieke motorrace-simulatie-serie die op 22 april 2021 verschijnt voor PlayStation 4™, PlayStation 5™, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch™, Steam en de Epic Games Store.

De 2021-editie introduceert diverse gameplay-vernieuwingen, waaronder de beroemde Long Lap Penalty, een straf voor coureurs die de regels overtreden.

De straf houdt in dat de coureur een route buiten de baan moet volgen, wat enkele seconden aan die rondetijd zal toevoegen. Op deze manier kunnen stewards een kleine straf uitdelen die de bestrafte coureur een enkele positie kan kosten.

Daarnaast belooft MotoGP™21 meer realisme dan ooit om een spectaculaire, strategische en zenuwslopende race-simulatie te bieden. Binnenkort volgt meer nieuws hierover!

De eerste gameplaybeelden tonen niet alleen het debuut van de Long Lap Penalty maar bieden spelers ook een indruk van het geweldige racegevoel van de game.

MotoGP™21 verschijnt op 22 april 2021 voor PlayStation 4™, PlayStation 5™, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch™, pc, Steam en de Epic Games Store.

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...