Team Xbox verwelkomt Bethesda officieel

Xbox’s Phil Spencer heeft op Xbox Wire aangekondigd dat Xbox de overname van ZeniMax Media, het moederbedrijf van Bethesda Softworks, heeft voltooid. Xbox verwelkomt acht ongelooflijk getalenteerde development studio’s, waaronder Bethesda Game Studios, id Software, ZeniMax Online Studios, Arkane, MachineGames, Tango Gameworks, Alpha Dog en Roundhouse Studios – en hun gepassioneerde player communities – bij de Xbox-familie.

We zullen later dit jaar meer vertellen over de toekomst voor onze teams en in de tussentijd, om dit speciale moment goed te vieren, zullen we later deze week meer Bethesda-games naar Xbox Game Pass brengen.

Blijf op de hoogte via Xbox Wire en @Xbox op Twitter voor het laatste nieuws en updates.

Volg Xbox op Instagram en Facebook!
Instagram: @Xbox_Nederland en @Xbox_Belgie
Facebook: @XboxNL en @XboxBelgium

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...