Republic of Gamers kondigt ROG Phone 5-serie aan

ASUS Republic of Gamers (ROG) heeft vandaag de ROG Phone 5, ROG Phone 5 Pro en de ROG Phone 5 Ultimate onthuld. De nieuwste generatie van de meest geavanceerde gaming smartphone ter wereld kent vele verbeteringen en trekt de ROG-designfilosofie door met een matrix-beeldscherm aan de achterzijde van de Pro- en Ultimate-modellen.

De ROG Phone 5-serie wordt aangedreven door het ijzersterke Qualcomm® Snapdragon™ 888 5G Mobile Platform, dat geavanceerde 5G communicatie en Qualcomm® Snapdragon™ Elite Gaming™ features bevat. Het verbeterde GameCool 5-koelsysteem en de nieuwe performancemanager zorgen er mede voor dat de gebruiker alles uit zijn systeem haalt in ieder gaming-scenario.

Voor extreem soepele en ultraresponsieve gamingbeelden is de ROG Phone 5-serie uitgerust met een door Samsung vervaardigd 144 Hz / 1 ms AMOLED HDR10+-beeldscherm, met een touch sampling rate van 300 Hz en extreem lage touch latency van slechts 24.3 ms.

Belangrijkste kenmerken

  • Gemaakt om te winnen: Aangedreven door een Qualcomm® Snapdragon™ 888 5G Mobile Platform en een vernieuwde manager app voor nog meer controle over de performance van de ROG Phone 5.
  • De meest vloeiende beelden: Een 144 Hz / 1 ms Samsung AMOLED-beeldscherm met een toonaangevende 300 Hz touch sampling rate, extreem lage latency en Delta-E <1 kleurnauwkeurigheid.
  • Conditie van een kampioen: Een 6000 MAh batterij met nieuwe software-optimalisaties om het ontzettend lang vol te houden en de levensduur van de accu te verlengen. Laad razendsnel op dankzij HyperCharge.
  • Innovatieve ROG Vision: Uniek matrix-beeldscherm aan de achterzijde van de ROG Phone 5 Pro- en Ultimate-modellen. Gebruikers kunnen hier animaties op weergeven die bovendien aanpasbaar zijn.
  • Ontworpen voor gamers: AirTrigger 5 heeft een aanzienlijke upgrade gekregen en een volgende generatie GameFX audiosysteem, afgesteld door Dirac.

Gamers kunnen met de ROG Phone 5 langer dan ooit tevoren spelen dankzij de batterij van maar liefst 6000 mAh. De smartphone wordt bovendien geleverd met een 65-watt HyperCharge adapter om razendsnel op te laden.

De ROG Phone 5-serie hervat de designfilosofie van ROG die speciaal op gamers is gericht. Dit blijkt onder andere uit ROG Vision, een nooit eerder vertoond matrix-beeldscherm aan de achterkant van het toestel – exclusief verkrijgbaar op de ROG Phone 5 Pro en de ROG Phone 5 Ultimate.

Ook zijn er aanzienlijke verbeteringen doorgevoerd in het ongeëvenaarde AirTrigger 5 controlesysteem en het krachtige GameFX audio systeem heeft een upgrade gekregen om indringender geluid te laten horen.

De ROG Phone 5-modellen zijn binnenkort beschikbaar voor pre-order in de eShop van ASUS.

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...