Star Trek: Picard is vanaf 19 maart beschikbaar op Blu-ray en DVD

Trekkies, opgelet! Neem binnenkort een sprong in de tijd met de release van het eerste seizoen van Star Trek: Picard en trek samen met kapitein Jean-Luc Picard (Patrick Stewart) en de mysterieuze jonge vrouw Dahj (Isa Briones) op onderzoek uit om een reeks geheimzinnige zaken op te lossen.

Star Trek: Picard werd bekroond met een Emmy Award en werd genomineerd voor verschillende andere prijzen.

STAR TREK: PICARD – SEIZOEN 1 – 19 MAART
Blu-ray™ & DVD

In Star Trek: Picard neemt een nieuwe crew, met hulp van een paar oude bekenden, het op tegen een legioen aan gevaarlijke vijanden.

Veertien jaar nadat kapitein Jean-Luc Picard met pensioen ging bij Starfleet, is Patrick Stewart terug om zijn werkzaamheden te hervatten. Na de vernietiging van de planeet Romulus zien wij hoe Picard op onderzoek uitgaat om een reeks mysterieuze gebeurtenissen uit zijn verleden op te lossen.

Van makers Alex Kurtzman,  Pulitzer Prize-winnende auteur Michael Chabon, OSCAR® * -winnaar Akiva Goldsman (A Beautiful Mind) en Star Trek auteur Kirsten Beyer.

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.