ESO: Flames of Ambition DLC brengt 2 nieuwe dungeons, een nieuw Champion System en meer

The Elder Scrolls Online: Flames of Ambition DLC game pack is nu live en beschikbaar voor aankoop op PC/Mac. Deze DLC bevat 2 epische, nieuwe dungeons en is de start van Gates of Oblivion, het jaarlange avontuur van 2021. Daarnaast is Update 29 gelanceerd voor PC/Mac, met daarin een hoop gratis aanpassingen en verbeteringen voor alle spelers, waaronder een verbeterd Champion System voor spelers met een hoog level.

Flames of Ambition en Update 29 komen op 16 maart naar Xbox One en PlayStation 4.

In de DLC en de gratis patch voor het basisspel vinden spelers:
  • Twee nieuwe dungeons: Black Drake Villa en The Cauldron
  • De eerste delen van het verhaal in het jaarlange avontuur van 2021 – Gates of Oblivion
  • Nieuwe beloningen, waaronder item sets, Achievements en items
  • Een update van het Champion System en een verbeterd character sheet
  • En nog veel meer!
TWEE NIEUWE DUNGEONS: Black Drake Villa en The Cauldron
In Black Drake Villa werken spelers samen met de avontuurlijke Wood Elf-verkenner Eveli Sharp-Arrow en doorzoeken ze de verborgen archieven van een eens zo trots herenhuis dat nu de thuisbasis is van monsters en brandstichters. Spelers kunnen meer te weten komen over Black Drake Villa op de website van ESO.

In The Cauldron heeft de cultus van de Waking Flame de plaatselijke dorpsbewoners tot slaaf gemaakt en graaft nu sinistere ruïnes in een lang vergeten mijn. Met de hulp van de Dremora Lyranth zullen spelers zich een weg banen door Daedric-vijanden en sekteleden, de gevangenen bevrijden en een einde maken aan hun plannen. Spelers kunnen meer lezen over The Cauldron op de website van ESO.

UPDATE 29: Verbeterd Champion System, verbeterd Character Sheet en meer
Met het opnieuw ontworpen Champion-systeem kunnen spelers hun personages beter afstemmen op hun gekozen speelstijlen met behulp van drie bijgewerkte constellatiegroepen. De wijzigingen introduceren ook een champion bar, waardoor spelers maximaal vier krachtige passieve voordelen voor elk sterrenbeeld kunnen plaatsen.

Naast het nieuwe Champion System bevat Update 29 andere verbeteringen en fixes, waaronder een bijgewerkt character sheet met geavanceerde statistieken. Spelers zullen nu beter zien hoe veranderingen in hun personage (of het nu via Champion Points, vaardigheden, uitrusting of attributen is) van invloed zijn op hun effectiviteit.

Spelers kunnen de Flames of Ambition DLC via een ESO Plus™ membership verkrijgen, of kunnen het met Crowns uit de in-game Crown Store aankopen. De patch notes met alle details van Flames of Ambition en Update 29 vind je terug op onze officiële fora

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.