Binnenkort verkrijgbaar bij Xbox Game Pass

We beginnen maart met enkele van de meest gevierde videogame sport franchises. Zo zullen NBA 2K21, Football Manager 2021 (pc), maar ook Football Manager 2021 Xbox Edition, NHL 21 en Madden NFL 21 binnenkort bij Xbox Game Pass beschikbaar zijn. Bovendien zal Star Wars: Squadrons ook deel uitmaken van de volgende beschikbare games in Xbox Game Pass.

Binnenkort beschikbaar:

  • Madden NFL 21 (Console) EA Play – nu beschikbaar
  • Football Manager 2021 (pc) – 4 maart
  • Football Manager 2021 Xbox Edition (console en pc) – 4 maart
  • NBA 2K21 (cloud en console) – 4 maart
  • Star Wars: Squadrons (console) EA Play – komt in maart
  • NHL 21 (console) EA Play – komt in april

DLC / Game Updates

  • Control DLC Sale – beschikbaar vanaf 8 maart
  • Gears 5: Operations 6 DLC Bundle – nu beschikbaar
  • Minecraft: The Mountain – nu beschikbaar

Ga voor het volledige bericht naar Xbox Wire.

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...