Mortal Kombat 11 Ultimate: Rambo VS Terminator

Warner Bros. Games en NetherRealm Studios onthulde vandaag een spannende gameplaytrailer van Mortal Kombat 11 Ultimate met het langverwachte duel dat naar de wereld van Mortal Kombat komt: Rambo vs. de Terminator!

In deze klassieke konfrontatie worden de twee populaire popcultuurlegendes op brute wijze samengebracht en moet voormalig commando-soldaat Rambo het opnemen tegen de brute cyborg-sluipmoordenaar Terminator T-800. 

Als onderdeel van Mortal Kombat 11 Ultimate en Kombat Pack 2 wordt de selectie speelbare vechters op 17 november uitgebreid met Rambo, gelicenseerd door STUDIOCANAL, met de stem en het uiterlijk van acteur Sylvester Stallone en met personageskinversies van de films “First Blood”, “Rambo: First Blood Part II” en “Rambo III”.
 
De Terminator T-800 in Mortal Kombat 11 is geïnspireerd op de film “Terminator: Dark fate” van Skydance en Paramount Pictures en heeft het uiterlijk en de stem van acteur Arnold Schwarzenegger.
 
Mortal Kombat 11 Ultimate biedt de definitieve ervaring van Mortal Kombat 11 dankzij de toevoeging van Kombat Pack 2 met nieuwe speelbare strijders Rain, Mileena en Rambo, samen met de eerder uitgekomen delen: de hoofdgame Mortal Kombat 11, Kombat Pack 1 en de uitbreiding Mortal Kombat 11: Aftermath.
 
Mortal Kombat 11 Ultimate wordt naar verwachting vanaf 17 november wereldwijd uitgebracht op PlayStation 5, PlayStation 4, PlayStation 4 Pro, Xbox Series X|S, Xbox One-consoles, Nintendo Switchä, pc en Stadia. Eigenaren en nieuwe kopers van Mortal Kombat 11 Ultimate, Mortal Kombat 11: Aftermath Kollection en Mortal Kombat 11 op de consoles PS4 en Xbox One kunnen de PS5- en Xbox Series X|S-versie van hun game downloaden zonder extra kosten. Deze upgrade zal horen bij een gratis content-update bij de release van Mortal Kombat 11 Ultimate en biedt 4K dynamische resolutie, verbeterde beelden, betere laadtijden en meer. Let op: deze upgrade is alleen beschikbaar voor eigenaars van een PS5 of Xbox Series X|S.

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...