BLOOD BOWL 3: gesloten beta gepland

NACON en Cyanide kondigen met plezier aan dat een gesloten beta voor Blood Bowl 3 wordt gelanceerd in het begin van 2021. Tegelijk met deze aankondiging maakt Games Workshop bekend dat spelers die de nieuwe editie van het bordspel pre-orderen toegang krijgen tot de Blood Bowl 3-beta.

Behalve het pre-orderen van het bordspel zijn er andere manieren om toegang te krijgen tot de gesloten beta van Blood Bowl 3, deze worden later onthuld, samen met meer details over de verschijningsdatums en game-content.

Blood Bowl 3 wordt grappiger, bloederiger en spectaculairder dan ooit om zowel fans van het universum als competitieve spelers blij te maken. Bij de lancering bevat de game 12 rassen, elk met hun eigen arena en cheerleadersteam, een campaign, multiplayer-modes en de meeste aanpassingsopties ooit in een Blood Bowlgame.

De game komt in 2021 beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Steam en Nintendo Switch™.

youtubeinstagramyoutubeinstagram

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...