Nieuwe trailer voor Season of the Hunt in Destiny 2: Beyond Light

Bungie heeft een trailer uitgebracht voor Season of the Hunt in Destiny 2. In Season of the Hunt proberen volgelingen van Xivu Arath de macht te grijpen voor een nog onbekend doel. Guardians moeten samen met Spider werken om de nieuwe vijanden op te sporen en uit te zoeken waarom Xivu nieuwe volgelingen rekruteert.

Season of the Hunt brengt een nieuwe power level cap en een nieuw artefact dat je kunt voorzien van bijbehorende mods en combat enhancements. Het nieuwe seizoen loopt van 10 november tot 9 februari. De seizoensgebonden missie start op 17 november en spelers kunnen jagen op de volgelingen van Xivu Arath in een nieuwe activiteit. Kijk op de officiƫle website voor meer informatie over Season of the Hunt.

Nieuwe quests en gear
Season of the Hunt heeft een overvloed aan nieuwe activiteiten en gear:

  • Hawkmoon Exotic Quest
  • Nieuwe wapens voor Trials of Osiris
  • Nieuwe armor sets
  • Nieuwe Season Pass en beloningen
  • Nieuwe armor ornaments

Dawning seizoensevenement
Tijdens de vakantieperiode komt ook het Dawning seizoensevenement terug. Guardians kunnen opnieuw koekjes bezorgen in het hele melkwegstelsel. Dit jaar zijn er nieuwe recepten beschikbaar waarmee spelers speciale pakketten en een nieuw wapen kunnen verdienen.

Destiny 2: Beyond Light is nu beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en Steam. Vanaf 8 december kunnen spelers ook aan de slag met de game op PlayStation 5 en Xbox Series X.

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...