België zit bij de NGDC Season IV finalisten

De grote finale van seizoen IV van de Nordic Game Discovery Contest (NGDC) zal plaatsvinden tijdens de komende Nordic Game-conferentie op 25-27 november. De finale markeert de afsluiting van het vierde seizoen van het NGDC, met getalenteerde game-ontwikkelaars die sinds juni vorig jaar strijden in felle maar leuke pitchingwedstrijden op NGDC-partnerevenementen over de hele wereld. Op 27 november zal een van de 17 finalisten de overwinning claimen als winnaar van de prestigieuze NGDC Game of the Year-prijs.

“De talentenpool van de NGDC seizoen IV finalisten is de diepste en meest diverse die we in de geschiedenis van NGDC hebben gezien”, zegt NGDC-gastheer en -organisator Jacob Riis. “Het zal heel spannend zijn om ze allemaal te volgen in het laatste stuk tijdens NG20 + terwijl ze strijden om de hoogste eer – net zoals het kijken naar een wereldbeker voor game dev-talent.”

Steun uw lokale NGDC-finalist!

België is vertegenwoordigd in de Nordic Game Discovery Contest (NGDC) Seizoen IV Grote Finale met de volgende studio en game:

Gekwalificeerd voor de NGDC-finale via: Devcom Digital (Keulen)
Naam van studio: Happy Volcano
Naam van het spel: You Suck at Parking!
Spelbeschrijving: You Suck at Parking is ‘s werelds meest EXTREME parkeerspel en het enige racespel waarbij het doel is om (waarschijnlijk) te stoppen.

De 17 NGDC Seizoen IV finalisten zullen zeer zichtbaar zijn tijdens de NG20 + conferentie van 25-27 november. Deelnemers bekijken video’s over elk team en hun spel, ontmoeten elkaar en stemmen op hun favoriet op het NG20 + Discord-kanaal.

Tegelijkertijd zal een NGDC-expertpanel drie van de teams selecteren voor de Grand Finals van seizoen IV op vrijdag 27 november, waar ze online zullen strijden in een spannende live gestreamde finale om het beste NGDC-seizoen IV-team te bepalen en het NGDC uit te reiken. Seizoen IV, spel van het jaar.

Volg je plaatselijke studio in de NGDC-finales van dit seizoen hier door je NG20 + -passen hier te bemachtigen om ze live te volgen tijdens NGDC Seizoen IV Grand Finals in november!

NGDC Seizoen IV wordt gesponsord door Xsolla, Versus Evil, Plan of Attack, Matchmade, Nordic Game Ventures, Karmafy, Microsoft, DDM, AWS Game Tech, WhisperGames en 80 Level.

Dit jaar verdubbelt Nordic Game hun digitale debuut op NG20 in mei met NG20 + op 25-27 november. Lees hier meer en registreer u voor NG20 +!

Ontvang het laatste nieuws uit de Nordic Game-, NGDC- en Nordic-gamesindustrie, inclusief updates over NG20 + in november op nordicgame.com.

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.