Koppel POKÉMON GO aan POKÉMON HOME en krijg een Melmetal (GIGANTAMAX)

Trainers van Pokémon GO kunnen binnenkort Pokémon overbrengen naar Pokémon HOME en na hun eerste overdracht de Mythical Pokémon Melmetal ontvangen

Pokémon GO is nu officieel gekoppeld aan Pokémon HOME. Hierdoor kunnen Trainers Pokémon van Pokémon GO overbrengen naar Pokémon HOME! Deze functionaliteit komt stapsgewijs voor alle Trainers beschikbaar. Dit gebeurt op basis van hun huidige Trainer-niveau. Houd in Pokémon GO goed in de gaten of je je Pokémon al naar Pokémon HOME over kunt brengen.

Trainers kunnen in Pokémon GO de nieuwe functionaliteit GO Transporter gaan gebruiken. Hiermee kunnen ze Pokémon overbrengen naar Pokémon HOME. Elke keer dat je een Pokémon overbrengt, verbruikt GO Transporter een bepaalde hoeveelheid energie. De door GO Transporter verbruikte energie wordt na verloop van tijd weer bijgeladen, maar het kan ook aangevuld worden met PokéCoins. De energiekosten voor het via GO Transporter overbrengen van Pokémon hangen af van de betreffende Pokémon.

Ter gelegenheid van deze nieuwe functionaliteit ontvangen Trainers die een Pokémon van Pokémon GO overbrengen naar Pokémon HOME de Mythical Pokémon Melmetal. Deze speciale Melmetal kan Gigantamax-en tijdens elk gevecht in Pokémon Sword en Pokémon Shield waarin dit mogelijk is. De Melmetal kan verkregen worden als Mystery Gift in de mobiele versie van Pokémon HOME. Trainers kunnen deze Melmetal vervolgens via de Nintendo Switch-versie van Pokémon HOME overbrengen naar Pokémon Sword en Pokémon Shield en hem toevoegen aan hun team. Dit is de eerste keer dat Gigantamax Melmetal beschikbaar komt voor Trainers. Laat de kans dus niet voorbijgaan om deze Mythical Pokémon van het type Steel in je team op te nemen!

Wanneer Trainers een Pokémon van Pokémon GO naar Pokémon overgebracht hebben, kunnen ze de Mystery Box in Pokémon GO openen. Hierdoor verschijnt tijdelijk de zeldzame Mythical Pokémon Meltan op hun kaart. Trainers kunnen Meltan evolueren tot Melmetal door 400 Meltan Candy’s te vergaren.

Ga voor alle informatie over het gebruik van de nieuwe koppelfunctie voor Pokémon GO en Pokémon HOME en over de beperkingen in het gebruik ervan naar de officiële website van Pokémon HOME.

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...