Just Dance 2021 nu verkrijgbaar

Just Dance 2021, de nieuwste game in de bestverkochte muziekgamereeks aller tijden*, is vanaf nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en Stadia. Tevens is de game vanaf 24 november verkrijgbaar voor PlayStation 5 en Xbox Series X. Dans op 40 nieuwe monsterhits en op meer dan 600 extra nummers via Just Dance Unlimited. Van gloednieuwe hits zoals ‘Señorita‘ van Shawn Mendes & Camila Cabello, ‘Don’t Start Now’ van Dua Lipa en ‘Blinding Lights’ van The Weeknd, tot familiefavorieten zoals ‘Dans van de Farao’ van K3.

 Just Dance 2021 biedt spelers nog meer manieren om te dansen door verschillende gamemodi toe te voegen, waaronder de nieuwe Quickplay-modus en een verbeterde World Dance Floor. Ook genieten spelers van de Just Dance-klassiekers, waaronder de Kids-, Sweat- en coöp-modi. Alle Just Dance 2021-spelers genieten bovendien één maand gratis van Just Dance Unlimited, de dance-on-demand streamingdienst, waarmee ze toegang krijgen tot meer dan 600 extra nummers.

 Als kers op de taart voegt Just Dance 2021 dit jaar het gloednieuwe nummer ‘Dans van de Farao’ van K3 toe aan de lijst van nummers om op te dansen. Het nummer ‘Dans van de Farao’ van K3 is niet alleen volledig nieuw, maar het is ook de titelsong van de nieuwe, gelijknamige bioscoopfilm van K3, die vanaf 16 december draait in bioscopen in zowel Nederland als Vlaanderen. De implementatie van ‘Dans van de Farao’ volgt na het succes van het allereerste lokale nummer ‘10.000 luchtballonnen’ van K3 in Just Dance 2020.

 Het is nog nooit zo makkelijk geweest om Just Dance te spelen: met de Just Dance Controller-app op smartphones hebben dansers geen extra accessoires nodig om te dansen. Maak van een telefoon een controller en speel met zes spelers tegelijk op alle beschikbare platformen. De Just Dance Controller App is gratis beschikbaar op iOS en Android.

 Just Dance 2021 voor PlayStation 4 is backwards compatible en daardoor ook te spelen op PlayStation 5**. Spelers die Just Dance 2021 voor Xbox One aanschaffen, kunnen zonder extra kosten de Xbox Series X|S-versie downloaden. Voor meer informatie over Just Dance 2021, Just Dance Unlimited en de Just Dance Controller App, bezoek justdancegame.com.

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...