Xbox Series X en Xbox Series S nu wereldwijd beschikbaar

Vandaag is de langverwachte lancering van de Xbox Series X en Xbox Series S, waarmee de best presterende, meest realistische en compatible next-gen console game ervaringen naar spelers in 40 markten over de hele wereld komen.

De lancering van Xbox Series X | S luidt een nieuwe generatie game-ervaringen in, waaronder snellere laadtijden, hogere framesnelheden, Quick Resume, Smart Delivery-technologie, DirectX raytracing, rijkere, meer dynamische werelden en nog veel meer. Spelers worden begroet door de grootste en meest diverse launch line up in de geschiedenis van Xbox, met meer dan 30 geoptimaliseerde games die beschikbaar zijn op dag één, waaronder:

  • Gears 5
  • Gears Tactics
  • Destiny 2 Beyond Light
  • Assassin’s Creed Valhalla

Voor meer informatie over de ongelooflijke games die voor het einde van het jaar naar de Xbox Series X | S komen, ga je naar de bijbehorende Xbox Wire post. In de tussentijd nodigen we je uit om vandaag om 20.00 uur af te stemmen op onze wereldwijde livestream om het gamen te vieren op YouTube, Twitch, en Facebook Gaming.

Xbox Series X is nu verkrijgbaar voor € 499, terwijl Xbox Series S te koop is voor € 299. Ga naar https://www.xbox.com/nl-BE/consoles voor het laatste nieuws over waar je Xbox Series X | S kunt kopen. Je kunt ook contact opnemen met jouw plaatselijke retailer, waaronder Microsoft Store, voor meer informatie.

Vanaf vandaag ontvangen Xbox Game Pass Ultimate-leden die op de console spelen een EA Play-lidmaatschap zonder extra kosten. Zie Xbox Wire voor meer informatie.

Mocht je assets nodig hebben, waaronder hardware footage van Xbox Series X | S en beelden van Xbox Game Pass, EA Play en games, evenals beelden van de viering van de wereldwijde launch day, dan zijn ze hier beschikbaar in het b-roll pakket:

Veel plezier met gamen!

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...