EA PLAY voor alle XBOX GAME PASS ULTIMATE-leden vanaf 10 NOVEMBER

Electronic Arts biedt spelers meer keuze wat betreft hoe ze games spelen en hun favoriete in-game voordelen gebruiken. Vanaf morgen, 10 november, is de game-abonnementsdienst EA Play* zonder bijkomende kosten beschikbaar voor alle Xbox Game Pass Ultimate-leden, op de Xbox Series X, Xbox Series S en Xbox One.

Met EA Play kunnen spelers meer uit hun favoriete games halen. Ze hebben onbeperkt toegang tot meer dan 60 van de grootste en beste EA-games, waaronder Star Wars Jedi: Fallen Order™, dat morgen aan The Play List wordt toegevoegd. Leden krijgen exclusieve in-game uitdagingen en beloningen, speciale content voor leden, en kortingen op games en downloadable content van EA. Ze hebben tot 10 uur lang toegang tot proefversies van geselecteerde games uit de populairste franchises en toptitels als Madden NFL 21, Star Wars™: Squadrons en FIFA 21. Vanaf 15 december is EA Play ook beschikbaar via de Xbox Game Pass voor pc op Windows 10 via de Xbox-app voor pc en de EA Desktop App (bèta), ons volledig vernieuwde platform.

Ook neemt EA de volgende stap in ons partnerverband met Microsoft om titels te ontwikkelen voor cloud gaming (bèta) met Xbox Game Pass Ultimate. Vanaf 10 november kunnen Xbox Game Pass Ultimate-leden zeven EA-games spelen op hun Android-apparaat vanuit de cloud: De Sims™ 4, Madden NFL 20, Unravel 2, Dragon Age™ Inquisition, Mirror’s Edge™ Catalyst, Mass Effect™ Andromeda, en Plants vs. Zombies™ Garden Warfare 2. Ons werk met Xbox op het gebied van cloudtechnologie is een essentieel onderdeel van onze inzet om de grenzen van toegankelijkheid te vervagen. Zo kunnen onze spelers gamen waar en wanneer zij dat willen.

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...