Cartoon Network: The Fungies

Op 16 november gaat op Cartoon Network de nieuwe serie ‘The Fungies’ van start. In die reeks volgen we Seth, een 10 – jarige Fungie met een hart voor wetenschap, onderzoek en technologie.

In de reeks “The Fungies” combineert HBO Max het jonge en het volwassen publiek. De serie is toegankelijk vanaf 7 jaar maar door zijn achterliggende conversaties spreekt het ook de volwassen kijker aan.

Het verhaal speelt zich af in Fungietown, een prehistorische nederzetting die op onverklaarbare wijze in harmonie leeft met tweevoetige schimmels, paddenstoelen, dinosaurussen en pratende bomen.

Bekijk alvast even de trailer:

The Fungies is te bekijken vanaf 16 november 2020 op Cartoon network. Een ideale momentje voor jong en oud!

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...