Playstation Plus Games november 2020

De laatste maanden wist Sony ons keer voor keer te verwennen met enkele klinkende titels. Ook voor de line up van november is dit niet anders. Sterker nog, we krijgen een eerste PS5 game gratis en voor niets. Heb je nog geen PS5 kunnen bemachtigen of wacht je nog even met één te kopen? Niet getreurd, de titels voor de PS4 zijn meer dan de moeite waard.

Bugsnax

Met Bugsnax krijgen we de eerste PlayStation Plus-game voor de PS5. Als journalist reis je af naar Snaktooth Island, waar beesten wonen die half insect en half snack zijn. Aan jou om ze te ontdekken en andere avonturen te beleven. De game is vanaf de lancering beschikbaar en kun je dan voor 4 januari 2021 aan je collectie toevoegen.

Middle-earth Shadow of War

Als je nog geen PS5 gaat aanschaffen, dan valt er op de PS4 ook nog genoeg te beleven met twee interessante games. De eerste is Middle-earth Shadow of War, voor mij persoonlijk één van de beste games die ik op de PS4 heb gespeeld. Het is een heerlijke actiegame in de wereld van Lord of the Rings, waarbij je het opneemt tegen vele vijanden in een grote open wereld. Opmerkelijk aan de game is het Nemesis-systeem. Als je een keer door een vijand wordt omgelegd, dan is de kans groot dat hij sterker wordt. Wanneer je dan weer leeft, kun je wraak nemen, op die manier kan je veel ervaring scoren en nog sterker worden. Een game die zeer de moeite waard is en goed is voor vele uren speelplezier. Een ideale game om de donkere winterdagen mee door te komen.

Hollow Knight: Voidheart Edition

De tweede PS4-game van deze maand is Hollow Knight: Voidheart Edition. Het is een Metroidvania-achtige game, waarbij je te maken krijgt met diverse vijanden. In de game leer je telkens nieuwe vaardigheden en kom je telkens verder in het avontuur. Uiteraard zijn er daarbij ook een aantal bazen te vinden. Een platform game die zeer goed is ontvangen en dus perfect wanneer je hem nog niet eerder hebt gespeeld.

De PlayStation Plus Games-line up van november is beschikbaar vanaf 3 november en dan heb je tot en met 30 november om ze aan jouw collectie toe te voegen.

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...