Eerste gratis update arriveert met nieuwe content!

NACON en KT Racing onthullen met plezier de nieuwe content die wordt toegevoegd met de eerste gratis update voor WRC 9, de officiële game van het FIA World Rally Championship. Een maand nadat de game lanceerde voor de PlayStation 4, Xbox One en Epic Games Store voor pc, kan iedereen die de game bezit nu genieten van meer speciale stages, een nieuwe coureur en de nieuwe Photo Mode.

WRC 9 wordt door zowel de gaming-community als critici hooggeprezen. Zoals eerder al werd aangekondigd, zal na de lancering een serie gratis updates verschijnen om fans te verblijden met nieuwe content. De eerste van deze updates is nu verschenen en voegt 6 speciale stages toe aan de iconische Neste Rally Finland. Dit is de snelste rally van het seizoen, en daarmee een behoorlijke uitdaging voor elke coureur, die meer dan ooit moet vertrouwen op de aanwijzingen van zijn navigator, want het parkoers zit vol sprongen die je niet ziet aankomen!
 
Naast de Finse rally zijn ook de Nieuw-Zeelandse coureur Hayden Paddon en zijn navigator John Kennard met hun beroemde Hyundai i20 WRC aan de game toegevoegd. Tenslotte heeft WRC 9 nu een Photo Mode die spelers kunnen gebruiken voor het delen van hun favoriete momenten in de mooiste landschappen ter wereld.
 
WRC 9 krijgt binnenkort een tweede gratis update die de felbegeerde Co-driver-mode toevoegt. Meer details hierover volgen zeer binnenkort!

Voor WRC 9 hebben de gepassioneerde ontwikkelaars van de Franse studio KT Racing wederom alles op alles gezet om te voldoen aan de hoge verwachtingen van rally-fans, die verlangen naar meer uitdaging en realisme. Met een verbeterde Career-mode en vele technische verbeteringen, worden spelers in het hart van het nieuwe FIA World Rally Championship-seizoen geworpen om het ene na het andere hoogtepunt te beleven.

  • 3 nieuwe rally’s: Japan, Nieuw-Zeeland, Kenia
  • Meer dan 50 officiële teams en hun kleuren van de WRC, WRC 2, WRC 3 en Junior WRC
  • Meer dan 15 bonuswagens die hun stempel op de geschiedenis van de WRC hebben gezet
  • De gloednieuwe Clubs-mode, waarmee spelers hun eigen kampioenschappen kunnen creëren
Officiële website WRC 9
 
WRC 9 is sinds 3 september 2020 verkrijgbaar voor Xbox One, PlayStation®4 en pc, dat laatste via de Epic Games Store.
 
WRC 9 komt op 19 november beschikbaar voor de PlayStation®5 en op een latere datum voor Xbox Series X/S en Nintendo Switch™.

 

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...