Rambo voegt zich bij het gevecht in Mortal Kombat 11 Ultimate


Warner Bros. Games en NetherRealm Studios hebben vandaag een nieuwe Mortal Kombat 11 Ultimate-gameplaytrailer onthuld waarin Rambo zijn seriedebuut maakt, met de stem en het uiterlijk van acteur Sylvester Stallone.

John J. Rambo, een voormalig Special Forces-soldaat, neemt zijn unieke strijdvaardigheden mee naar de wereld van Mortal Kombat en is uitgerust met zijn kenmerkende survivalmes voor man-tegen-mangevechten en een compound boog voor doelwitten op afstand. Rambo is een expert in één-op-ééngevechten en valt aan door vijanden vast te grijpen en vallen te gebruiken, zodat ze nooit weten wat hen overkomt. Hij combineert dit met zijn brute kracht om af te rekenen met iedere Kombatant die hem probeert tegen te houden.

Als onderdeel van Mortal Kombat 11 Ultimate en Kombat Pack 2 wordt de selectie speelbare vechters op 17 november uitgebreid met Rambo, gelicenseerd door STUDIOCANAL, en met personageskinversies van de films “First Blood”, “Rambo: First Blood Part II” en “Rambo III”.

Preorders voor Mortal Kombat 11 Ultimate zijn nu beschikbaar voor € 59,99. De digitale aankoop biedt direct toegang tot Mortal Kombat 11, Kombat Pack 1 en de Mortal Kombat 11: Aftermath-uitbreiding.

Spelers die Mortal Kombat 11 al hebben, kunnen hun ervaring upgraden door het Kombat Pack 2 vanaf nu te preorderen voor € 14,99. Huidige eigenaren van Mortal Kombat 11 kunnen ook Kombat Pack 1 kopen voor € 19,99 of de Mortal Kombat 11: Aftermath-uitbreiding voor € 39,99.

Preorders van Mortal Kombat 11 Ultimate en Kombat Pack 2 ontvangen het skinpakket Time Warriors bij de lancering. Het pakket bevat drie nieuwe versies van personageskins, waaronder “Dark Web” Noob Saibot, “HCF” (Halt and Catch Fire) Liu Kang en “BloodKode” Skarlet.

Mortal Kombat 11 Ultimate biedt de definitieve ervaring van Mortal Kombat 11 dankzij de toevoeging van Kombat Pack 2 met nieuwe speelbare strijders Mileena, Rain en Rambo, samen met de eerder uitgekomen delen: de hoofdgame Mortal Kombat 11, Kombat Pack 1 en de Mortal Kombat 11: Aftermath-uitbreiding.

Mortal Kombat 11 Ultimate wordt naar verwachting vanaf 17 november wereldwijd uitgebracht op PlayStation®5, PlayStation®4, PlayStation®4 Pro, Xbox Series X|S, Xbox One-consoles, Nintendo Switch™, pc en Stadia. Bovendien krijgen eigenaren en nieuwe kopers van Mortal Kombat 11 en Mortal Kombat 11 Ultimate op PS4 en Xbox One toegang tot een gratis upgrade voor de PS5- en Xbox Series X|S-versie van hun game zonder extra kosten. Hierdoor krijgen zij de mogelijkheid tot een 4K dynamische resolutie, verbeterde beelden, betere laadtijden en meer, beschikbaar vanaf het moment dat Mortal Kombat 11 Ultimate wordt gelanceerd.

Ga voor meer informatie over Mortal Kombat 11 Ultimate naar MortalKombat.com of praat mee met de community op Twitter (@MortalKombat), YouTube (Mortal Kombat), Twitch (NetherRealm), Instagram (@MortalKombat), Facebook (MortalKombat) en Discord (MortalKombat).

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...