Fallout 76: Free Play Week

Bombs Drop Day is er en om dat te vieren is Fallout 76 deze week gratis te spelen op alle platformen! Spelers worden getrakteerd op tijdelijke in-game-evenementen waaronder een Legendary Vendor Sale plus een beperkte Fallout 1st preview, game uitverkoop, kortingen op Atom packs en meer.

Free Play Week
Van 20 oktober tot 26 oktober kunnen spelers gratis in Fallout 76 duiken! Dit omvat de basisgame-ervaring en daarnaast ook Wastelanders en Nuclear Winter. Spelers kunnen het spel vanaf het begin starten en als ze beslissen om het spel te kopen na afloop van de Free Play Week, wordt alle voortgang overgedragen evenals Atomic Shop-aankopen die tijdens die week gemaakt zijn. Lees hier meer over de Free Play Week.

In-Game Events
Er lopen 3 in-game-evenementen tussen 22 en 26 oktober. Verkrijg dubbele S.C.O.R.E. en dubbele XP, evenals 25% korting op legendarische wapens en uitrusting van de Purveyor bij de Rusty Pick in de Ash Heap.

Beperkte Fallout 1st Preview
Spelers kunnen ook eens proeven van een Fallout 1st lidmaatschap met de gratis Fallout 1st preview. Om die te bemachtigen, moeten spelers simpelweg inloggen tussen 20 en 26 oktober, het gratis Fallout 1st preview ‘item’ vinden in de Atomic Shop en zodoende krijgen ze toegang tot enkele van de features die in het lidmaatschap zitten.

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...