Hogwarts Legacy

Een meeslepende, open-wereld-, actie-roleplaying-game die spelers  hun eigen verhaal in de Wizarding World laat beleven

Spelers beleven een nieuw Zweinstein-avontuur dat zich afspeelt rond 1800
 

Warner Bros. Games heeft Hogwarts Legacy aangekondigd, een open-wereld-, singleplayer-, actie-roleplaying-game (RPG) die zich afspeelt in de Wizarding World rond 1800. Spelers ervaren als nooit tevoren hoe het is om leerling te zijn aan Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus. Ze beleven een gloednieuw verhaal en gaan op een gevaarlijk avontuur om een geheim van de Wizarding World te onthullen. De game is ontwikkeld door Avalanche en wordt uitgegeven door Warner Bros. Games onder het Portkey Games-label. Hogwarts Legacy verschijnt in 2021 voor PlayStation®5, PlayStation®4, PlayStation®4 Pro, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One-consoles en pc.

Hogwarts Legacy zit boordevol meeslepende magie en plaatst spelers middenin hun eigen verhaal bij het worden van de heks of tovenaar die zij willen zijn. Ze ontwikkelen de vaardigheden van hun personage door krachtige toverspreuken te leren, gevechtsvaardigheden te verbeteren en bondgenoten te kiezen die hen helpen om dodelijke vijanden te verslaan. Spelers worden ook geconfronteerd met missies en scenario’s die hen voor moeilijke keuzes stellen. Ze zullen moeten laten zien waarvoor ze staan.

Aan het begin van het spannende verhaal breiden spelers hun magische vaardigheden uit door spreuken te leren, drankjes te brouwen en fantastische wezens te temmen. Naarmate het verhaal vordert, ontdekken ze een enorme wereld vol gevaren die zijn verbonden aan het allang vergeten verleden van de Wizarding World, en aan een zeldzame vaardigheid die alleen zij bezitten. De reis in de open wereld voert spelers van Zweinstein naar nieuwe en bekende locaties in de Wizarding World, waaronder het Verboden Bos en het dorpje Zweinsveld.
youtubeinstagramyoutubeinstagram

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...