Tom Clancy’s Elite Squad nu gratis beschikbaar voor iOS en Android

Tom Clancy’s Elite Squad, de nieuwe free-to-play mobile RPG met iconische personages uit het Tom Clancy’s universum, is vanaf vandaag gratis beschikbaar voor iOS en Android. Tom Clancy’s Elite Squad, ontwikkeld door Ubisoft Owlient, brengt iconische personages samen uit onder andere Ghost Recon, Splinter Cell, The Division en Rainbow Six.

In totaal krijgen spelers toegang tot 70 iconische personages en talloze wapens, uitrusting en unieke vaardigheden om de dodelijkste squad te creëren. Spelers stellen voor het eerst een team samen van legendarische personages uit het Tom Clancy’s universum, bestaande uit Caveira, Sam Fisher, El Sueño, Montagne, Nomad en meer. Als commandant leiden spelers hun team in dynamische 5v5-vuurgevechten op de meest epische slagvelden, waaronder de Base of Operations van Tom Clancy’s The Division en Valletta, Malta van Tom Clancy’s Splinter Cell Conviction.

Tom Clancy’s Elite Squad bevat een spannende campagne en introduceert een gloednieuwe verhaallijn waarin spelers de wereld moeten redden van een nieuwe dreiging. De campagne bevat meerdere hoofdstukken met tal van personages om te ontgrendelen en unieke verhaalgedreven scènes. Naast de campagne dagen spelers andere teams uit in de arena voor intense PvP-gevechten of bundelen ze hun krachten in epische gevechten tussen guilds voor een competitieve ervaring.

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...