Warner Bros. Games en DC kondigen Suicide Squad: Kill the Justice League aan

Warner Bros. Games en DC kondigen Suicide Squad: Kill the Justice League aan. Deze nieuwe, avontuurlijke shooter zit boordevol actie en overstijgt de grenzen van genres, die spelers alleen of met maximaal vier spelers in online co-op* kunnen spelen. Suicide Squad: Kill the Justice League is gebaseerd op beroemde DC-personages en wordt ontwikkeld door Rocksteady Studios, de makers van de bejubelde Batman: Arkham reeks. De game combineert een meeslepend verhaal met boeiende personages in een avontuurlijke third-person shooter en biedt een game-ervaring die fans nog nooit hebben meegemaakt. De videogame zal in 2022 wereldwijd worden uitgebracht op PlayStation 5, Xbox Series X en PC.

Suicide Squad: Kill the Justice League bevat een origineel verhaal dat zich afspeelt in het DC Universe, in een prachtig gedetailleerd Metropolis als open wereld. Het verhaal volgt leden van de Suicide Squad Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang en King Shark, die de onmogelijke opdracht krijgen om de aarde te redden en de beste DC Super Heroes -The Justice League- voorgoed uit te schakelen. Alle vier de DC-superschurken hebben dodelijke explosieven in hun hoofd gekregen en moeten samenwerken om deze onmogelijke opdracht te voltooien als onderdeel van Amanda Wallers beruchte Task Force X. Fans kunnen de game-ervaring zelf aanpassen, of ze nu alleen spelen en tussen personages wisselen of de handen ineenslaan met vrienden in co-op*.

Suicide Squad: Kill the Justice League laat goed zien waarin Rocksteady Studios uitblinkt: het combineren van meesterlijke verhalen en meeslepende gameplay gebaseerd op beroemde DC-personages,” zegt David Haddad, president Warner Bros. Games. “Het team ontwikkelt een beleving die het genre voorgoed zal veranderen. De formidabele Suicide Squad wordt op unieke wijze tot leven gebracht. Zoiets hebben de fans nog nooit gezien.”

“Ons team is trots om Suicide Squad: Kill the Justice League aan te kondigen en een voorproefje te geven van ons nieuwste project,” aldus Sefton Hill, creatief directeur en medeoprichter van Rocksteady Studios. “We bieden een originele kijk op de Suicide Squad en combineren het uitgebreide verhaal vol diepgaande personages met innovatieve gameplay, waardoor er een unieke game-ervaring ontstaat.”

De speelbare personages van Suicide Squad: Kill the Justice League zijn Harley Quinn (a.k.a. Dr. Harleen Quinzel), de meesteres van de chaos; Deadshot (a.k.a. Floyd Lawton), de gevaarlijkste scherpschutter; Captain Boomerang (a.k.a. Digger Harkness), de bijzondere Australische moordenaar; en King Shark (a.k.a. Nanaue), een halfgod en menselijke haai, en heerser over de zeeën. Elk lid heeft zijn eigen moves en uitgebreide vaardigheden om de dynamische open wereld van Metropolis mee te verkennen als nooit tevoren. En bovendien verschillende wapens die spelers zelf kunnen aanpassen en eigenschappen om te leren.

Kijk voor meer informatie over Suicide Squad: Kill the Justice League op SuicideSquadGame.com of praat mee met de community op Twitter (SuicideSquadRS), Instagram (SuicideSquadRS), YouTube (SuicideSquadRS), Twitch (Rocksteady), Facebook (SuicideSquadRocksteady) en Discord (SuicideSquadRS).

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...