Officiële launchtrailer voor Disintegration

Disintegration wordt ontwikkeld en uitgegeven door Halo co-creator Marcus Lehto’s studio V1 Interactive en Private Division. De game zal officieel uitkomen op 16 juni voor pc, Xbox One en PS4.

Disintegration speelt zich in de verre toekomst op onze aarde af, wanneer extreme omstandigheden, overpopulatie, voedsel-tekorten en een wereldwijde pandemie het voortbestaan van de mensheid bedreigen. Wetenschappers hebben een manier gevonden om het menselijke brein over te plaatsen in een robot-lichaam – een proces dat integratie wordt genoemd. Het was bedoeld als een tijdelijke oplossing voor de onvermijdelijke crisis. 

Ga de uitdaging aan en neem als de geïntegreerde personage Romer de leiding over een groepje Outlaws in de strijd voor een betere toekomst, om hen die je liefhebt koste wat kost te beschermen en in de hoop om ooit weer eens menselijk te worden.
 
Voor meer informatie over Disintegration bezoek je https://www.disintegrationgame.com.

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...