Kijk op 7 juli naar NACON CONNECT

NACON kondigt met plezier aan dat zijn eerste digitale conferentie, NACON CONNECT, plaatsvindt op 7 juli om 19.00 uur CEST. Na recente acquisities van studio’s en de creatie van het NACON-merk, is het portfolio van het bedrijf uitgebreid met steeds ambitieuzere projecten. Tijdens dit spannende evenement kunnen kijkers rekenen op diverse aankondigingen, gameplayvideo-presentaties en een paar verrassingen.
 
Ga dus op 7 juli om 19.00 uur CEST naar het officiële kanaal van NACON om de aankondigingen te bekijken en live feedback te geven.

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...