Monopoly deze week gratis te spelen

De Monopoly videogame is vanaf vandaag tot en met 27 april gratis te spelen op PC via Uplay. Het is de nieuwste toevoeging aan een reeks van aanbiedingen, proefversies en kortingen, onderdeel van Ubisofts wereldwijde initiatief om mensen te ondersteunen bij het thuisblijven. Dit initiatief biedt spelers de kans om plezier te hebben met familie en te socializen met vrienden, allemaal op veilige afstand vanuit hun eigen huis. Alle gratis mogelijkheden, die bovendien continu worden aangevuld, zijn te vinden op free.ubisoft.com.

Met de Monopoly videogame genieten spelers van het bekende, geliefde bordspel op drie unieke, levende 3D-borden. Naarmate spelers vooruitgang boeken en investeren in hun buurten, komen steden voor hun ogen tot leven. Aan het begin van elke game kiezen spelers één van de zes officiële huisregels die zijn opgesteld door Monopoly-fans van over de hele wereld. Minder tijd? Dan kiezen spelers voor één van de vijf speciale doelen voor een korte game.

Monopoly is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC, onder meer op de Ubisoft Store.

youtubeinstagramyoutubeinstagram

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...