Sony geeft 2 gratis games aan alle PS4 eigenaars.

 

Naar aanleiding van de Corona crisis, wil Sony er voor zorgen dat we ons thuis wat extra kunnen bezig houden.

Vanaf vandaag, kan je Uncharted: The Nathan Drake Collection en Journey volledig gratis downloaden. Je hoeft dus niet in het bezit te zijn van een Playstation Plus abonnement.

Beide games zijn gratis te downloaden via de PlayStation Store van 15 april ( vanaf 20 u ) tot en met 5 mei.

Voor meer informatie kan je terecht op de Playstation blog.

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...