Sony onthult de DualSense


Na de laatste persconferentie van Sony was het eventjes iets stiller rond de Playstation 5 geworden. De specs van de nieuwe console werden gedeeld maar verder kregen we niet veel te zien. Tot vandaag!
Onze ogen waren nog maar net open en we kregen de controller van de Playstation 5 meteen te zien. De controller gaat niet door het leven als de Dualshock 5 maar krijgt de naam DualSense.

Wat er meteen opvalt is dat de controller uit 2 kleuren bestaat. De voorgaande controllers van Sony bestonden standaard altijd uit één kleur. Daarnaast kunnen we ook zien dat de lichtbalk geïntegreerd zit aan de bovenzijde van de controller. Ook de share button ziet er iets groter uit dan bij de vorige controller.

Verder heeft Sony laten weten dat de trigger buttons L2 en R2 aanpasbaar zullen zijn. Deze zal je dus naar je eigen gevoel kunnen aanpassen. Iets waar we enkel maar tevreden kunnen zijn, denken we maar aan shooter- en racegames!

Hieronder nog enkele foto’s om de DualSense in alle glorie te bewonderen.

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...