EEN GLOEDNIEUWE KIJK OP CYBERPUNK 2077!

CD PROJEKT RED stelt Cyberpunk 2077 Deep Dive voor — een video van 15 minuten waarin nieuwe gameplay wordt getoond naast details rond het verhaal en de lore.
 
 
Naast de video is er ook een speciale Deep Dive Q&A opgenomen met leden van het ontwikkelingsteam — Miles Tost (Senior Level Designer), Paweł Sasko (Lead Quest Designer), en Philipp Weber (Quest Design Coordinator). Hollie Bennett, CD PROJEKT RED’s UK Head of Communication, is host van het panel.
 
 
Cyberpunk 2077 verschijnt op 16 april 2020 voor pc, Xbox One en PlayStation 4, naast een recent aangekondigde Google Stadia-release datzelfde jaar.
FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...