Left Alive nu beschikbaar


Square Enix Ltd., maakt bekend dat de nieuwe survival action shooter game LEFT ALIVE® nu verkrijgbaar is voor het PlayStation®4-computerentertainmentsysteem en STEAM®.

LEFT ALIVE vertelt een aangrijpend verhaal over hoe mensen overleven tijdens een vernietigende invasie. In het door oorlog verscheurde Novo Slava worden spelers uitgedaagd om te overleven door alternatieve routes te ontdekken, handige valstrikken en wapens te craften en vijandelijke wapens tegen de vijand te keren. Dit alles om burgers te redden en de waarheid te ontdekken achter de mysteriën in de game.

LEFT ALIVE is ontwikkeld door de ontwikkelveteranen Toshifumi Nabeshima (director, Armored Core-series), Takayuki Yanase (mech-ontwerper, Ghost in the Shell: Arise, Mobile Suit Gundam 00, Xenoblade Chronicles X) en Yoji Shinkawa van KOJIMA PRODUCTIONS (personage-ontwerper, METAL GEAR-serie). Shinkawa heeft alle speelbare personages ontworpen, van de jonge Ruthenian-sergeant Mikhail, tot Olgo, de zelfverzekerde politiekapitein van Nova Slava en Leonid, een voormalig lid van de rebellenbeweging Leonid, dat ter dood is veroordeeld voor een moord die hij niet heeft gepleegd.

Als bonus is er nu gratis DLC beschikbaar voor alle spelers. Spelers op PlayStation®4 en STEAM® kunnen de LEFT ALIVE World of Tanks Collaboration DLC downloaden, terwijl STEAM®-spelers ook de LEFT ALIVE Half-Life Collaboration DLC kunnen downloaden, die grappige kosmetische veranderingen toevoegt aan de LEFT ALIVE-ervaring.

LEFT ALIVE is nu beschikbaar voor het PlayStation®4-computerentertainmentsysteem en STEAM®. Daarnaast is de limited MECH EDITION voor € 159,99 te koop, exclusief in de Square Enix Online Store. Deze versie bevat de Day One Edition van de game, een Volk-action figure, een hardback artbook, een exclusieve SteelBook® Case en Collector’s Box. Ga voor meer informatie over LEFT ALIVE naar: http://www.left-alive.com

youtubeinstagramyoutubeinstagram

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...