NIER: AUTOMATA Game Of The YORHA Edition


Inclusief hoog geprezen basisgame, post-launch DLC, in-game accessoires en bonussen

Square Enix Ltd., maakt bekend dat de epische strijd tegen mechanische levensvormen en androids nu als nooit eerder te beleven is in NieR:Automata Game of the YoRHa Edition voor het PlayStation®4-computerentertainmentsysteem en STEAM®.

Sinds de oorspronkelijke release is NieR:Automata in totaal al meer dan 3,5 miljoen keer verscheept en digitaal verkocht. De game wordt wereldwijd geprezen om zijn fantastische mix van razendsnelle, spectaculaire 60fps-gevechten en de diepgaande, meeslepende verhaallijn van director YOKO TARO. NieR:Automata is ontwikkeld in samenwerking met PlatinumGames Inc. en levert de perfecte mix van actie en RPG-gameplay in een prachtige, desolate open wereld. Als de androids 2B, 9S en A2 vechten spelers om de wereld te veroveren op hun menselijke scheppers.

De NieR:Automata Game of the YoRHa Edition bevat naast de basisgame ook spannende digitale content, inclusief: de 3C3C1D119440927 Expansion DLC, diverse pod designs (Grimoire Weiss Pod, Retro Grey Pod Skin, Retro Red Pod Skin en Cardboard Pod Skin) en het Machine Mask-accessoire. Daarnaast ontvangen spelers die de PlayStation®4-versie kopen een Dynamic Theme, 15 PSN-avatars, de Play System Pod Skin en de amazarashi Head Pod Skin. Spelers die de game op STEAM kopen ontvangen twee wallpapers.

NieR:Automata Game of the YoRHa Edition is nu verkrijgbaar voor PlayStation®4 en pc

 

youtubeinstagramyoutubeinstagram

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...