Nacon Asymmetric Wireless Controller

Een nieuwe, officieel gelicenseerde draadloze controller voor PlayStation®4 verschijnt begin 2019 onder het NACON-merk
BIGBEN INTERACTIVE, ontwerper en distributeur van gaming-accessoires, kondigt met plezier aan dat het bedrijf een nieuwe licentieovereenkomst heeft gesloten met Sony Interactive Entertainment Europe (SIEE) voor de komende release van een draadloze controller voor PlayStation®4 (PS4™) onder het NACON™-merk. De Asymmetric Wireless Controller wordt begin 2019 verwacht en biedt een asymmetrische layout voor de sticks en extra ergonomie, waarmee spelers een nieuw alternatief krijgen om mee te spelen op PS4™.

De NACON Asymmetric Wireless Controller is voorzien van een oplaadbare batterij en USB-ontvanger, die wordt gebruikt als Bluetooth®-verbinding met ononderbroken overdracht tot 7 meter van de console, zelfs tijdens lokale multiplayer-sessies. De Bluetooth®-verbinding van de draadloze controller maakt ook audio- en chatfuncties via de headsetaansluiting mogelijk.

Naast alle essentiële functies van een PS4™-controller*, inclusief een volledig functioneel touchpad en alle besturingsfuncties*, is in de Asymmetric Wireless Controller ook een knop voor batterijniveau-indicatie geïntegreerd. Deze knop bevindt zich aan de achterkant van de controller en laat spelers snel controleren of het batterijniveau nog voldoende is, zonder dat ze daarvoor de game hoeven te onderbreken. Met functies en ergonomie die zijn ontworpen om aan de unieke behoeften van spelers te voldoen, biedt deze draadloze controller van NACON met zijn asymmetrische sticks een alternatieve manier om op de PS4™ te spelen. Spelers kunnen deze controller ook aansluiten op hun pc.

De NACON Asymmetric Wireless Controller, met officiële licentie van Sony Interactive Entertainment voor de PS4, is in het eerste kwartaal van 2019 beschikbaar in Europa voor de verkoopadviesprijs van 59,90 euro.
youtubeinstagramyoutubeinstagram

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...