Fallout Classic Collection GratisGoed nieuws voor alle Fallout 76 spelers. Iedere speler met een Bethesda account die zich in 2018 in Fallout 76 account heeft aangemeld, krijgt vanaf vandaag de Fallout Classic Collection gratis op PC.

De Fallout Classic pack bevat:

  • Fallout
  • Fallout 2
  • Fallout Tactics

Stap 1: Download de Bethesda launcher op PC

Stap 2: Log in met je Bethesda account

Stap 3: download de games vanuit het games menu.

Voor meer informatie kan u terecht op de website van Bethesda.

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...