Naruto to Boruto: Shinobi Striker Demo

Vanaf vandaag tot en met 31 januari 2019 is het mogelijk een gratis trial van NARUTO TO BORUTO: SHINOBI STRIKER te spelen op PlayStation 4

Spelers van deze demoversie zullen het online tegen iedereen met de game in diens bezit kunnen opnemen in de Quick Match en Ninja League modes. Ze zullen ook toegang hebben tot de Tutorial-modus van de game. Vier personages staan ter beschikking, waaronder  Naruto, Sasuke, Sakura en Yamato, alsook hun eigen Ninja-avatar.
 
Daarnaast kunnen mensen met de volledige game in huis, alsook spelers van de trial versie, voortaan aan de slag met de Survival Exercise-modus. In deze modus nemen spelers het in 6-player free-for-all battles tegen elkaar op en krijgen ze punten door de tegenstanders te elimineren. De top drie verdient punten om te stijgen in rang.
 
Wie de trial versie speelt, kan nadien zijn data overzetten naar de volledige game.

Nog niet helemaal overtuigd om de game te proberen? Klik dan op onderstaande link om onze review van de game te bekijken.
https://www.thecrickets.be/2018/10/19/review-naruto-to-boruto-shinobi-striker/

NARUTO TO BORUTO: SHINOBI STRIKER is verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc (Steam).

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...