Omen of Sorrow nu verkrijgbaar

Gisteren hebben AOne Games en SOEDESCO de fysieke versie van de PlayStation®4 exclusive fighting game Omen of Sorrow uitgebracht. De duistere game, geïnspireerd door eeuwenoude mythes en legendes, is nu wereldwijd beschikbaar in digitale en fysieke winkels. De spectaculaire launch trailer onthult een eerste glimp van een nieuwe unlockable character, en van de final boss in de game, de heks Thalessa.

Vernietig het kwaad
Thalessa, de Onzichtbare koningin van een Dode God, is bekend onder vele namen. Haar plannen zijn achter de schermen verantwoordelijk geweest voor het lijden van miljoenen mensen, en ze zou het niet anders willen. Nu heeft haar verhaal legendes en monsters bijeengebracht en wil ze de wereld terug in de duisternis storten die ze ooit haar thuis noemde. In Omen of Sorrow vertegenwoordigt Thalessa het ultieme kwaad dat spelers moeten zien te verslaan, voordat ze de duisternis voorgoed kunnen overwinnen!

Features

  • Vecht met iconische characters en bedenk een strategie met special moves en abilities
  • Ga de strijd aan in gevaarlijke stages, geïnspireerd door eeuwenoude legendes
  • Neem deel aan een meeslepend verhaal over duisternis en wanhoop in Story Mode
  • Beleef gruwelijke gevechten in Arcade en Survival Mode, of neem het op tegen vrienden in Local Versus
  • Ervaar een complete Online Mode, inclusief Ranked en Casual matches, en maak lobby’s voor Custom Rule matches
  • Unlock meer dan 200 in-game rewards door alle gameplay modes te beheersen
  • Perfectioneer je gevechtstechniek in een compleet uitgeruste Training Room

 

youtubeinstagramyoutubeinstagram

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...