Ace Combat 7: Unknown Skies collector’s edition

Ace Combat 7: Unknown Skies komt met rasse schreden dichterbij. Op 18 januari zullen we aan de slag kunnen met de Ace Combat op de Playstation 4 en Xbox One. Op 1 februari komt Ace Combat naar de Pc aangevlogen. Om ons nog iets meer te laten watertanden achter deze game heeft Bandai Namco vandaag de collector’s bekend gemaakt. Dit zal de collector’s editie bevatten:

Zijn jullie tevreden met deze collector’s editie of hadden jullie toch iets meer verwacht?

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...